Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΓΥΜΝΑΖΕΣΤΕ ΣΟΒΑΡΑ


Η παραγωγή ιδρώτα κατά τη διάρκεια της άσκησης προκαλεί την απώλεια απαραίτητων ηλεκτρολυτών μεταξύ των οποίων ανήκει το νάτριο, κάλιο, ασβέστιο, μαγνήσιο και τα χλωριούχα. Αναπληρώνοντας τους χαμένους ηλεκτρολύτες, βοηθάτε στην γρήγορη ενυδάτωση του οργανισμού ενώ παράλληλα αποφεύγετε τις συνέπειες της αφυδάτωσης όπως οι κράμπες, η κούραση και ο πονοκέφαλος. 
Το Ισοτονικό Ποτό μας Η30 Pro είναι ειδικά σχεδιασμένο να μεταφέρει στο σώμα σας μία ποσότητα υδατανθράκων και ηλεκτρολυτών παρόμοια με αυτή που χάσατε, γεγονός που σημαίνει ότι απορροφάται εξίσου γρήγορα, αν όχι γρηγορότερα, από το νερό. 
Γρήγορο και εύκολο στη χρήση, απλά ρίξτε το περιεχόμενο ενός φακέλου προϊόντος μέσα σε ένα μπουκάλι νερό και προσθέστε νερό για να παράγετε 500ml από Η30 Pro
Είναι η τέλεια λύση όταν έχετε γυμναστεί σκληρά για πάνω από μία ώρα. Και αν ψάχνετε για ένα ποτό με χαμηλότερες θερμίδες για να αναπληρώσετε την ενέργεια σας για ασκήσεις αντοχής, δοκιμάστε το LiftoffR, το ποτό ενέργειας - μη φύγετε από το σπίτι χωρίς αυτό!

Ισοτονικό Ποτό Η30 Pro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου