Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

ΑΓΑΠΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΣΑΣ.. ΦΡΟΝΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΜΕ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ HERBALIFE


Η έντονη αλλαγή θερμοκρασίας, επηρεάζει τα επίπεδα ενυδάτωσης του δέρματος, με αποτέλεσμα να προκαλεί ξηρότητα και επιδερμίδα σας να δείχνει θαμπή. Δώστε στην επιδερμίδα σας την προσοχή που της αξίζει, λύνοντας το πρόβλημα τόσο εσωτερικά ακολουθώντας μια σωστή διατροφή, όσο και εξωτερικά, χρησιμοποιώντας υψηλής ποιότητας προϊόντα προσωπικής περιποίησης.


Εσωτερική Διατροφή

Το δέρμα σας ξεκινά τη ζωή του από το εσωτερικό του σώματος σας, γι' αυτό είναι απαραίτητο να έχετε μία υγιεινή, ισορροπημένη διατροφή. Οι βιταμίνες και τα μέταλλα παίζουν σημαντικό ρόλο στην ανανέωση των κυττάρων του δέρματος και στην διατήρηση της υγείας του δέρματος:

  • Η Βιταμίνη Α (βήτα καροτίνη) έχει προστα­τευτικά, αντιοξειδωτικά αποτελέσματα. Επιλέγετε φρούτα και λαχανικά με ζωηρά χρώματα, όπως τα καρότα, οι ντομάτες και οι κόκκινες πιπεριές.
  •  Οι Βιταμίνες Β βοηθούν στην αναδόμηση και στην ανάπτυξη των κυττάρων και βρίσκονται σε πολλές τροφές, μεταξύ των οποίων οι σπόροι, οι ξηροί καρποί, τα λαχανικά, τα γαλακτοκομικά, τα αυγά, τα λαχανικά με φύλλα και το συκώτι.
  • Η Βιταμίνη C είναι ζωτική για την ανανέωση του δέρματος και είναι γνωστή ως «το τσιμέντο που συγκρατεί το δέρμα». Τρώτε πολλά φρούτα και λαχανικά.
  • Η Βιταμίνη Ε επίσης παρέχει αντιοξειδωτική προστασία, και βρίσκεται στα αβοκάντο, στους αναποφλοίωτους σπόρους, στα σπορέλαια, στα καρύδια και στα αμύγδαλα.
  • Το σελήνιο συνεργάζεται με τις Βιταμίνες C και Ε για να βοηθήσει το δέρμα να παραμείνει δυνατό και υγιές. Οι καλύτερες πηγές είναι τα βραζιλιάνικα φιστίκια, η μελάσα, τα μύδια, τα κάσιους, το συκώτι, τα μανιτάρια και το κοτόπουλο.
  • Ο ψευδάργυρος είναι επίσης σημαντικός για την ανάπτυξη και την αναδόμηση, δημιου­ργώντας ένα καθαρό χρώμα δέρματος. Οι καλές πηγές του περιλαμβάνουν τις σαρδέλες, τα θαλασσινά, το μοσχάρι, το τυρί, τους ξηρούς καρπούς, τα αυγά, το κοτόπουλο και τους αναποφλοίωτους σπόρους.

  • Καταναλώστε αρκετή ποσότητα υγρών, για να διατηρήσετε την επιδερμίδα σας ενυδατωμένη - έξι με οκτώ ποτήρια ημερησίως. Το Στιγμιαίο Φυτικό Ρόφημα Thermojetics' αποτελεί μια ιδανική πρόταση για να αυξήσετε την κατανάλωση των υγρών, ενώ παράλληλα είναι και μια γευστική εναλλακτική επιλογή αντί του νερού

  • Αποφύγετε να χρησιμοποιείτε σαπούνι στο πρόσωπο και στο λαιμό σας. Τα περισσότερα σαπούνια αφαιρούν από το δέρμα τα προστατευτικά του έλαια, τα οποία δεν μπορούν να αντικατασταθούν από τα προϊόντα ενυδάτωσης.
  • Χρησιμοποιείστε μια ενυδατική κρέμα προσώπου και χειλιών πριν και μετά την έκθεση σας στο κρύο.
  • Η ενυδατική κρέμα δεν μπορεί να διαπεράσει το στρώμα των νεκρών κυττάρων της επιδερμίδας σας για αυτό σας προτείνουμε να πραγματοποιείτε μια απολέπιση προσώπου δύο με τρεις φορές την εβδομάδα  ιδανικά το βράδυ πριν απλώσετε την ενυδατική σας κρέμα.
  • Το πολύ ζεστό νερό αφαιρεί τα προστατευτικά έλαια του προσώπου, με αποτέλεσμα η επιδερμίδα σας να ξεραίνεται και να νιώθετε μια έντονη αίσθηση τραβήγματος. Ιδανικά, μπορείτε να κάνετε μπάνιο με χλιαρό νερό και όχι για περισσότερο από 10 με 15 λεπτά.
  • Μετά το ντους, απλώστε την ενυδατική σας κρέμα όταν η επιδερμίδα σας είναι ακόμα νωπή. Πιο συγκεκριμένα, σκουπίστε απαλά το πρόσωπο σας μέχρι να είναι σχεδόν στεγνό και κατόπιν απλώστε μια κρέμα εντατικής ενυδάτωσης. Κάντε απαλό μασάζ έως ότου απορροφηθεί η κρέμα - με το μασάζ βελτιώνετε την κυκλοφορία του αίματος της επιδερμίδας σας και έτσι βοηθάτε να απορροφηθούν καλύτερα τα θρεπτικά συστατικά από το δέρμα σας.
  • Στο σπίτι, προσπαθήστε να διατηρείτε την θερμοκρασία σε όσο πιο χαμηλά επίπεδα μπορείτε.
Χρυσός Κανόνας: 
Η επιδερμίδα του προσώπου είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη για αυτό φερθείτε της με απαλότητα!
Ακολουθήστε μας στο Twitter , Facebook.
Protected by Copyscape Web Plagiarism Detection

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου