Παρασκευή 2 Ιουλίου 2010

6 ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΒΑΡΟΥΣ

Έξι Συμβουλές για έλεγχο του βάρους Herbalife

Έξι Συμβουλές για έλεγχο του βάρους.



1.Ελέγξτε την ποσότητα της μερίδας σας - αν εξακολουθείτε να νιώθετε πως πεινάτε μετά το γεύμα σας, περιμένετε 15 λεπτά και θα δείτε πως η όρεξη σας να φάτε θα σας έχει φύγει! Επίσης προσπαθήστε να τρώτε 5 μικρά γεύματα, αντί για 3 γεύματα λίγο μεγαλύτερα κατά την διάρκεια της ημέρας.

2.Να καταναλώνετε τροφές που αυξάνουν την αίσθηση της πληρότητας, τροφές πλούσιες σε πρωτεΐνες, φυτικές ίνες και σύνθετους υδατάνθρακες.

3.Να ασκήστε - η τακτική άσκηση ωφελεί την υγειά, την γενικότερη ευεξία και τον έλεγχο του βάρους σας.

4.Να πίνετε νερό - είναι υγιεινό, σας βοηθά να διατηρείτε το μυαλό σας πιο κα¬θαρό και πίνοντας ένα μεγάλο ποτήρι νερό πριν το γεύμα θα σας βοηθήσει να φάτε λιγότερη ποσότητα φαγητού.

5.Χρησιμοποιήστε τα προϊόντα της Herbalife που βασίζονται στην πρωτεΐνη - Τα Σέικ F1, τα F1 Meal Bar, η Πρωτεΐνη σε Σκόνη F3 και τα Protein Bars είναι ιδανικά για να σας διατηρήσουν πλήρης μέχρι το επόμενο γεύμα σας, επιπλέον σας βοηθούν να ελέγχετε την ποσότητα των θερμίδων που λαμβάνετε για να έχετε καλύτερα αποτελέσματα στο έλεγχο του βάρους.

6.Καταναλώστε ένα υγιεινό πρωινό για να ξεκινήσετε την λειτουργία του μεταβολισμού σας και να αυξήσετε τα επίπεδα της ενέργειας σας για το υπόλοιπο της ημέρας σας.
Με μία ευρεία σειρά προϊόντων που θα σας βοηθήσουν να νιώθετε πλήρης για περισσότερο χρονικό διάστημα, η Herbalife διαθέτει υγιεινά γεύματα για καλύψει τις ανάγκες σας.

F1 Σέικ HERBALIFE και F1 Express Bars

Ένα υγιεινό γεύμα με μια εξαιρετική ισορροπία μακρό και μικρό θρεπτικών συστατικών, η σειρά γευμάτων F1 είναι πλούσια σε πρωτεΐνες και σύνθετους υδατάνθρακες για να σας βοηθήσουν να νιώθετε πλήρης για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. 
Προσθέστε το αγαπημένο σας φρούτο στο F1 Σέικ για μια διαφορετική γεύση καθημερινά. Πάντα να έχετε μαζί σας ένα F1 Express Bar έτσι ώστε να μην παραλείψετε το υγιεινό σας γεύμα ακόμα και αν είστε εκτός σπιτιού.
Formula 3 Σκόνη Πρωτεϊνών
Για μια αύξηση των πρωτεϊνών, προσθέστε την F3 Σκόνη Πρωτεϊνών στο Σέικ σας. 
Αποτελεί πλούσια πηγή πρωτεϊνών σόγιας και ορρού γάλακτος για να σας βοηθήσουν να νιώθετε πλήρης για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, έτσι ώστε να επιτύχετε τα επιθυμείτε αποτελέσματα στο έλεγχο του βάρους.
Protein Bars
Μια υγιεινή επιλογή σνακ για να σας βοηθήσει να αυξήστε την αίσθηση της πληρότητας και να ικανοποιήσετε επίσης και την επιθυμία σας για κάτι γλυκό. Τα Protein Bars αποτελούν την τέλεια εναλλακτική λύση αντί για ανθυγιεινά σνακ. Χρησιμοποι¬είστε τα ως μέρος μια ισορροπημένης διατροφής και τακτικής άσκησης.




Ακολουθήστε μας στο Twitter , Facebook.
Protected by Copyscape Web Plagiarism Detection
Enhanced by Zemanta 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου