Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

Αυξάνοντας την Αίσθηση της Πληρότητας

Αυξάνοντας την Αίσθηση της Πληρότητας.

Το να γνωρίζετε πως μπορείτε να αυξήσετε την αίσθηση της πληρότητας και πως μπορείτε να ελέγξετε την όρεξη σας για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα αποτελεί το κλειδί για την επιτυχία σας στο έλεγχο του βάρους. Η Herbalife σας παραθέτει πιο κάτω ορισμένες συμβουλές για το ποιες τροφές αυξάνουν την αίσθηση της πληρότητας, ενώ παράλληλα σας βοηθούν να ελέγχετε τις θερμίδες που προσλαμβάνετε.

Πληρότητα η διατήρηση της αίσθησης πως είστε πλήρης για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.
Διασφαλίζοντας πως καταναλώνετε τροφές που αυξάνουν την αίσθηση της πληρότητας όπως είναι η πρωτεΐνη και οι φυτικές ίνες αποτελούν τον ιδανικό τρόπο για να αποφύγετε την κατανάλωση επιπλέον τροφών. Σας βοηθούν επίσης να μειώσετε την συνολική κατανάλωση θερμίδων και να επιτύχετε τους στόχους σας στην διαχείριση του βάρους.
Πρωτεΐνη χρειάζεται περισσότερο χρόνο και ενέργεια στην διαδικασία της πέψης από ότι οι απλοί υδατάνθρακες.
Φυτικές Ίνες χρειάζονται περισσότερο χρόνο πέψης από τους απλούς υδατάνθρακες.
Η κατανάλωση νερού είναι καλή για την γενικότερη υγεία και ευεξία συν ότι αποτελεί ένα καλό τρόπο στο να σας βοηθήσει να αποφύγετε την κατανάλωση επιπλέον τροφών.
Να πίνετε ένα μεγάλο ποτήρι νερό πριν από κάθε σας γεύμα, αλλά και καθώς τρώτε - θα νιώσετε πλήρης πολύ νωρίτερα από ότι συνήθως!
"Γνωρίζω πως οι πρωτεΐνες είναι σπουδαίες για μια καλή διατροφή και για να νιώθω πλήρης. Καταναλώνω άπαχο κρέας, αλλά θα μπορούσατε να μου συστήσετε μια καλή πηγή πρωτεϊνών έτσι ώστε να αυξήσω την ποικιλία στη διατροφή μου;"
Τα άπαχα κρέατα όπως το ψάρι, το κοτόπουλο, η γαλοπούλα και το άπαχο κόκκινο κρέας αποτελούν όλα τους καλή πηγή ζωικών πρωτεϊνών, αλλά είναι καλό να συμπεριλάβετε στην διατροφή σας και πρωτεΐνη από πηγές λαχανικών, αυτές οι πηγές πρωτεϊνών είναι επιπλέον πιο χαμηλές σε περιεκτικότητα κορεσμένων λιπαρών.
Καλές Πηγές Φυτικών Πρωτεϊνών είναι
•    Αυγά - προσπαθήστε να τα περιορίσετε σε όχι περισσότερο από ένα την ημέρα.
" Σπόροι και καρύδια - τα αμύγδαλα και τα καρύδια είναι ιδανικά για σνακ ανάμεσα στα γεύματα σας.
•    Προϊόντα σόγιας όπως το τάφου και τα φασόλια σόγιας
•    Σιτηρά και προϊόντα ολικής αλέσεως - προσφέρουν μια μικρή ποσότητα πρωτεϊνών.






Οι φυτικές πρωτεΐνες περιέχουν συνήθως υψηλότερη ποσότητα φυτικών ινών που συμβάλουν στην αίσθηση της πληρότητας.

 

Ακολουθήστε μας στο Twitter , Facebook.
Protected by Copyscape Web Plagiarism Detection

 

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου