Σάββατο 3 Ιουλίου 2010

Είστε πολύ απασχολημένοι για να επιλέγετε μια υγιεινή διατροφή?

Κατά τη διάρκεια του Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου 2010, η Herbalife ξεκίνησε με ιδιαίτερα φιλόδοξη έρευνα για να ανακαλύψει την αλήθεια που βρίσκεται πίσω από την υγιεινή διατροφή σε όλη την Ευρώπη. 
Τα αποτελέσματα της έρευνας είναι ιδιαιτέρως ενδιαφέροντα!
Από την έναρξη της Herbalife στην Δυτική Ακτή των ΗΠΑ πριν από 30 χρόνια, η εταιρία είχε επικεντρωθεί στην παραγωγή και πώληση υψηλής ποιότητας προϊόντων διατροφής
Είναι κοινώς αποδεκτό πως ο καλύτερος τρόπος για να επιτύχετε μια σωστή και υγιεινή διατροφή με την σωστή ισορροπία όλων των θρεπτικών συστατικών είναι με την κατανάλωση της σωστής ποσότητας φρούτων και λαχανικών καθημερινά. Αλλά συμβαίνει κάτι τέτοιο στην πραγματικότητα; 

Πόσα άτομα μπορούν πραγματικά να πουν πως καταφέρνουν να λαμβάνουν όλα τα θρεπτικά συστατικά μέσα από την καθημερινή διατροφή τους; Τα περισσότερα κράτη εργάζονται πολύ σκληρά για να μεταδώσουν αυτό το μήνυμα, αλλά δυστυχώς αυτό δεν παροτρύνει τελικά τους ανθρώπους να αλλάξουν νοοτροπία εύκολα.
Η Herbalife προσπάθησε να ανακαλύψει την αλήθεια που βρίσκεται πίσω από τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι διατρέφονται καθημερινά και έτσι ξεκίνησε μια έρευνα με την μορφή μιας μαζικής έρευνας. 
Η έρευνα πραγματοποιήθηκε σε επτά χώρες της Ευρώπης, συγκέντρωσε περισσότερες από 7,000 απαντήσεις από όλα τα διαφορετικά είδη κοινού και μετέφερε τα αποτελέσματα των απόψεων τους για την καθημερινή και εβδομαδιαία κατανάλωση τροφών.
Σας παραθέτουμε πιο κάτω μερικά από τα βασικά αποτελέσματα της έρευνας:
Ένα τεράστιο ποσοστό του 89% του συνόλου των ανθρώπων δεν καταφέρνουν να επιτύχουν την συνιστώμενη ημερήσια κατανάλωση σε φρούτα και λαχανικά καθημερινά μέσα σε μια εβδομάδα.
Περισσότερο από τους μισούς καταφέρνουν να επιτύχουν μόνο την σωστή κατανάλωση για τουλάχιστον τρεις ημέρες ή λιγότερο μέσα σε μια εβδομάδα. Περισσότερο από το 14% του κοινού πιστεύει πως δεν κατάφεραν ποτέ να ακολουθήσουν μια διατροφή που βασίζεται στη λογική του 'πέντε -την -ημέρα'.
Οι περισσότεροι δε από τους συμμετέχοντες στην έρευνα παραδέχτηκαν πως οι απαντήσεις του βασίζονται σε υποθέσεις δεδομένου ότι το μεγαλύτερο ποσοστό του κοινού (71 %) δεν παρακολουθούν στην πραγματικότητα τι ακριβώς καταναλώνουν στην καθημερινή διατροφή τους, ενώ περισσότεροι από το 60% των συμμετεχόντων δεν γνώριζαν ακριβώς τι σημαίνει το 'πέντε-την-ημέρα'.

Η Ευκαιρία για τους Ανεξάρτητους Συμβούλους της Herbalife
Ίσως η έρευνα ανακάλυψε τους κύριους λόγους γιατί οι άνθρωποι δεν τείνουν να επιτύχουν την κατανάλωση της συνιστώμενης ποσότητας σε φρούτα καιι λαχανικά. Σύμφωνα με τις απαντήσεις, σχεδόν τα δύο τρίτα των ανθρώπων δεν το επιτυγχάνουν γιατί ίσως να είναι πολύ δύσκολο να εντάξουν στην διατροφή τους την συγκεκριμένη ποσότητα φρούτων και λαχανικών ή (στην περίπτωση του 41 % των συμμετεχόντων) επειδή ο τρόπος ζωής του απλώς δεν τους το επιτρέπει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου