Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

ΒΕΛΤΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. HERBALIFE TIPS





Καθώς μεγαλώνουμε ηλικιακά το σώμα μας αλλάζει και αυτό επηρεάζει τη φυσική μας κατάσταση αλλά και τις διατροφικές μας ανάγκες. 
Κάτι τέτοιο δεν σημαίνει ότι πρέπει να εγκαταλείψουμε τη σωστή διατροφή ή τη φυσική μας δραστηριότητα. Αντιθέτως, τώρα μπορείτε να έχετε περισσότερο ελεύθερο χρόνο, γιατί πιθανώς τα παιδιά να έχουν φύγει από το σπίτι και να ζουν μόνα τους. Επομένως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να δώσετε περισσότερη προσοχή στη διατροφή σας αλλά και στη φυσική σας δραστηριότητα.
Ξεκινήστε με τα βασικά προϊόντα διατροφής της Herbalife - Formula 1 για ένα υγιεινό γεύμα, F2 Σύμπλεγμα Πολυβιταμινών** και Φυτικές Ίνες και Βότανα. Αυτά τα τρία προϊόντα αποτελούν τη βασική δομή μιας σωστής διατροφής και είναι σχεδιασμένα για να βελτιώσουν στο μέγιστο τα θρεπτικά συστατικά που λαμβάνετε από τη διατροφή σας.
Στην Herbalife, έχοντας ως σκοπό να υποστηρίξουμε έναν πιο υγιει¬νό τρόπο ζωής, έχουμε σχεδιάσει μια σειρά από ειδικά προϊόντα δια¬τροφής για να καλύπτουμε τις διατροφικές σας ανάγκες σε οποιαδήποτε ηλικία.

Μια βασική ανησυχία καθώς μεγαλώνουμε είναι η ομαλή λειτουργία του πεπτικού συστήματος. Υπάρχουν κάποια απλά βήματα που μπορείτε να ακολουθήσετε για να βοηθήσετε στην ομαλή λειτουργία της πέψης: 
Nα καταναλώνετε πέντε μερίδες φρούτων και λαχανικών ημερησίως επιλέγοντας φρέσκα φρούτα ή λαχανικά μαγειρεμένα στον ατμό. 
Να προτιμάτε τις τροφές που είναι πλούσιες σε ίνες όπως ολικής αλέσεως και να προσπαθείτε να καταναλώνετε δύο λίτρα νερό ημερησίως
Αν σας φαίνεται δύσκολο να καταναλώνετε την απαιτούμενη ποσότητα νερού, τότε δοκιμάστε να προσθέσετε στο νερό σας το Συμπυκνωμένο Χυμό Αλόης
0 Συμπυκνωμένος Χυμός Αλόης της Herbalife περιέχει τζελ από Αλόη Βέρα, η οποία υποστηρίζει με φυσικό τρόπο την πεπτική λειτουργία του οργανισμού και ενισχύει τη φυσική διαδικασία καθαρισμού του οργανισμού.
Αλλά παράλληλα με το να βελτιώσετε τη διατροφή σας, προσπαθή¬στε να είστε λιγάκι παραπάνω δραστήριοι ,δεν έχει σημασία πόσο ετών είστε, ή αν δεν έχετε την ιδανική φυσική κατάσταση που θα θέλατε, ποτέ δεν είναι αργά να ξεκινήσετε να κάνετε αλλαγές στον τρόπο ζωής σας. Και όταν λέμε ότι θα ήταν καλό να είστε πιο δραστήριοι δεν εννοούμε μόνο την αθλητική δραστηριότητα όπως το τρέξιμο ή το να πηγαίνετε γυμναστήριο, εννοούμε και τις απλές καθημερινές δραστηριότητες όπως το περπάτημα, το ποδήλατο, η κηπουρική και το να ανεβαίνετε τις σκάλες.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου