Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

Ανανεώσεις με τρεις χορηγούς

Στο πλευρό του Άρη,Cosmote, Herbalife και Μαρμούρης Α.Ε.

Τη σύναψης συμφωνίας και για τη νέα περίοδο με τρεις εταιρείες οι οποίες θα συνεχίσουν στο χορηγικό πρόγραμμά της ανακοίνωσε η ΠΑΕ Άρης.
Πρόκειται για την COSMOTE, τη Ηerbalife και τη Μαρμούρης Α.Ε., το λογότυπο των οποίων θα υπάρχει στην επίσημη εμφάνιση της ομάδας. Στο κείμενο των σχετικών ανακοινώσεων, που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ, αναφέρεται μεταξύ άλλων: «Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την ανανέωση της χορηγίας με την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας COSMOTE. Η COSMOTE θα είναι επίσημος χορηγός της ΠΑΕ ΑΡΗΣ για τέταρτη συνεχή χρονιά δηλαδή και για την σεζόν 2011-2012.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας, μπάλα με την COSMOTE παίζει και το κατάστημα κινητής τηλεφωνίας της ΠΑΕ, ARIS Mobile, το οποίο προσφέρει στους φίλους του ΑΡΗ υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας σε συνδυασμό με πολλές προσφορές και πολλά δώρα»…
«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την επέκταση της χορηγίας από την εταιρεία Herbalife Ltd. και για την σεζόν 2011-2012. Η εταιρεία και φέτος θα προβάλλεται στο σορτς της εμφάνισης της ομάδας. Η Herbalife Ltd (NYSE: HLF) είναι μία παγκόσμια Εταιρία Διατροφής και Δικτυακού Μάρκετινγκ. Τα προϊόντα της περιλαμβάνουν ροφήματα πρωτεΐνης, σνακ πρωτεΐνης, συμπληρώματα διατροφής και ενέργειας και προϊόντα προσωπικής περιποίησης»…

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με την εταιρεία Μαρμούρης ΑΕ που θα περιλαμβάνεται και την αγωνιστική περίοδο 2011-2012 στους επίσημους χορηγούς του συλλόγου. Η εταιρεία για μία ακόμα χρονιά θα προβάλλεται στο μανίκι της εμφάνισης της ομάδας ! Η εταιρεία Μαρμούρης ΑΕ δραστηριοποιήθηκε για πρώτη φορά στον χώρο των υλικών επιπλοποιίας το 1979 με ιδρυτή της τον Γεώργιο Μαρμούρη».

Αντιγήρανση-Ευεξία-Διατροφή-Αθλητισμός

www.fit-4-all.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου