Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2011

Ο φρουτοχυμός είναι εξίσου καλός με ολόκληρο το φρούτο;

Όχι, εκτός αν τον στύβετε μόνοι σας, αφήνετε όλες τις ίνες και τον πίνετε άμεσα. Οι κατασκευαστές εμπορικών χυμών αφαιρούν όλα τα καλά συστατικά, δηλαδή τη σάρκα του φρούτου (πολφός) και μετά ζεσταίνουν τον χυμό για να σκοτώσουν όλα τα βακτηρίδια (παστερίωση) αφήνοντας τελικά μόνο «ζαχαρωμένο νερό». Γι' αυτό... τρώτε τα φρούτα ολόκληρα





Αντιγήρανση-Ευεξία-Διατροφή-Αθλητισμός