Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ....ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ. ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ IPHONE


Η νέες τεχνολογίες έχουν εισβάλει για τα καλά στην ζωής μας.
Όλα τα smartphone έχουν πλέον δεκάδες εφαρμογές άλλες δωρεάν και άλλες με πληρωμή.


5 από αυτές παρουσιάζουμε παρακάτω.

 

“LoseIt” (Δωρεάν)

Η συγκεκριμένη εφαρμογή δεν αποτελεί κάτι άλλο πέρα από έναν ψηφιακό θερμιδομετρητή. Μπορείτε εύκολα να ανακαλύψετε τις θερμίδες που προσλαμβάνετε μέσω των γευμάτων σας, τη σύστασή τους σε υδατάνθρακες, πρωτεΐνες και λιπαρά, τις θερμίδες που καίτε στο γυμναστήριο και τέλος να ελέγχετε την πρόοδό σας με βάση τις ημερήσιες ανάγκες σας.

 

 “Fast Food Calorie Counter” (0,99$)

Εάν κάποια στιγμή οι συνθήκες σας “αναγκάσουν” να καταναλώσετε κάποιο γεύμα σε κατάστημα γνωστής αλυσίδας γρήγορου φαγητού, με το iPhone ανά χείρας και την εφαρμογή “Fast Food Calorie Counter” μπορείτε να γνωρίζετε όλες τις διατροφικές πληροφορίες που χρειάζεστε. Η βάση δεδομένων με πάνω από 9.000 μενού 73 γνωστών αλυσίδων ταχυεστιατορίων σίγουρα θα σας φανεί πολύ βοηθητική.


“Eight Glasses a Day” (0,99$)

Όλοι οι διαιτολόγοι ανά την υφήλιο τονίζουμε σε κάθε ευκαιρία την αξία της σωστής ενυδάτωσης και προφανώς οι κατασκευαστές της “Eight Glasses a Day” την έχουν.. καταλάβει. Με τη συγκεκριμένη εφαρμογή μπορείτε να γνωρίζετε ότι έχετε πετύχει τον στόχο σας εάν κάθε φορά που πίνετε και από ένα ποτήρι αγγίζετε ένα εικονικό ποτήρι και τέλος “σπάτε” το όριο των 8 ποτηριών την ημέρα.

 

“Food Scanner” (2,99$)

Ίσως πρόκειται για την πιο εξελιγμένη εφαρμογή του iPhone. Τραβώντας φωτογραφία το barcode ενός συσκευασμένου τροφίμου, μπορείτε να αποκτήσετε οποιαδήποτε διατροφική πληροφορία επιθυμείτε να γνωρίζετε γι’ αυτό. Εάν θέλετε να “σκανάρετε” κάποιο φρούτο ή λαχανικό ή οποιοδήποτε άλλο μη συσκευασμένο τρόφιμο, μπορείτε να το αναζητήσετε με βάση το όνομά του ή να το περάσετε στη βάση δεδομένων της εφαρμογής που συμπεριλαμβάνει πάνω από 200.000 άλλα.

 

“Thin Cam” (0,99$)

Είχατε σκεφτεί ποτέ πως η διαδικασία καταγραφής των γευμάτων που καταναλώνετε θα μπορούσε να είναι τόσο απλή όσο να τα φωτογραφίζετε; Με το “Thin Cam” μπορείτε να διατηρείτε ένα ακριβέστατο ημερολόγιο καταγραφής τροφίμων! Αμέσως πριν ξεκινήσετε το γεύμα σας, τραβήξτε μια φωτογραφία του, ανεβάστε την στο προφίλ σας και αφού δημιουργήσετε έναν φάκελο, μπορείτε να συμβουλευτείτε τους ειδικούς προκειμένου να προσαρμόσετε τη διατροφή σας στις προσωπικές σας ανάγκες.








www.herb-eshop.com
www.fit-4-all.gr
Protected by Copyscape Web Plagiarism Detection

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου