Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Καλοκαίρι και Φροτνίδα Επιδερμίδας

Τα καλοκαιρινά ρούχα αποκαλύπτουν περισσότερο δέρμα, επομένως είναι φυσικό να θέλουμε η επιδερμίδα μας να δείχνει άψογη αυτήν την εποχή.


Η απολέπιση μία με δύο φορές την εβδομάδα θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε λαμπερό, λείο και νεανικό δέρμα. Η απολέπιση είναι η φυσική διαδικασία του σώματος για την αποβολή της εξωτερικής στοιβάδας νεκρών κυττάρων, ενώ από κάτω δημιουργούνται νέα κύτταρα.
Χρησιμοποιώντας ένα αποκλειστικό προϊόν ενισχύετε αυτήν τη φυσική διαδικασία. Τα μικρά σωματίδια που περιέχει το προϊόν απολέπισης αφαιρούν την εξωτερική στοιβάδα νεκρών κυττάρων μέσω της τριβής πάνω στο δέρμα. Η «τριβή» αφαιρεί τα συσσωρευμένα νεκρά κύτταρα και αποκαλύπτει το νέο, υγιές δέρμα που κρύβεται από κάτω. 

Μετά την απολέπιση, χρησιμοποιείτε πάντα μια ενυδατική κρέμα, όπως την Herbal Aloe ή την Κρέμα Διαμόρφωσης περιγράμματος σώματος, για να έχετε πάντα μεταξένιο και απαλό δέρμα.

www.fit-4-all.gr

Protected by Copyscape Web Plagiarism Detection

1 σχόλιο:

  1. With the busy life of so several people today, sometimes it is complicated to find an effectual method to lose weight. When you feel like you are for all time pressed for time, you tend to eat less strong and pay less concentration to your fitness overall.90 day challenge

    ΑπάντησηΔιαγραφή