Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

Επίσημος χορηγός η εταιρία Herbalife Ltd!

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ καλωσορίζει στους επίσημους χορηγούς της για τα επόμενα δύο χρόνια μία εταιρία-κολοσσό στον τομέα της, την Herbalife Ltd. Η εταιρία θα προβάλλεται στο παντελονάκι της εμφάνισης της ομάδας για τις σεζόν 2010-2011 και 2011-2012.
Η Herbalife Ltd. (NYSE:  HLF) είναι μία παγκόσμια Εταιρία Διατροφής και Δικτυακού Μάρκετινγκ. Τα προϊόντα μας περιλαμβάνουν ροφήματα πρωτεΐνης, σνακ πρωτεΐνης, συμπληρώματα διατροφής και ενέργειας και προϊόντα προσωπικής περιποίησης.  Η Herbalife δραστηριοποιείται σε 73 χώρες με αποστολή «να αλλάξει τις ζωές των ανθρώπων» προωθώντας και διαθέτοντας τα προϊόντα της μέσω ενός δικτύου 2,1 εκατομμυρίων ανεξάρτητων παγκοσμίως.  Για εκείνους που επιθυμούν να γίνουν ανεξάρτητοι συνεργάτες, η εταιρία προσφέρει επίσης μία οικονομικά πολλά υποσχόμενη επιχειρηματική ευκαιρία.
Η Εταιρία ιδρύθηκε στην Καλιφόρνια από τον Mark Hughes το 1980. Ο Mark Hughes απεβίωσε το 2000. Από τον Ιούλιο του 2002, η εταιρία εξαγοράστηκε από έναν επενδυτικό όμιλο που ηγείται από την Whitney & Co LLC και την Golden Gate Capital, Inc.  Τον Απρίλιο του 2003, ο Michael O. Johnson ανέλαβε την θέση του CEO της εταιρείας.  Ο Johnson εργαζόταν 17 χρόνια στην Εταιρεία Walt Disney, τα τελευταία χρόνια μάλιστα ως πρόεδρος της Disney International και έφερε στην Herbalife μια σειρά από ρεκόρ επιτυχίες ως  ηγέτης και διευθύνων στέλεχος της εταιρίας.  Ορισμένες αξιοσημείωτες εξελίξεις ήταν στα ακίνητα, στις παγκόσμιες λειτουργίες, στην ηγεσία των πωλήσεων, στο μάρκετινγκ και στην ανάπτυξη προϊόντων της εταιρίας.

Τον Δεκέμβριο του 2004 εισήχθη στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης και οι μετοχές της διαπραγματεύονται με το σύμβολο «HLF.» Οι καθαρές πωλήσεις της εταιρίας έφτασαν τα 2.3  δισεκατομμύρια δολάρια το 2009, ενώ οι πωλήσεις λιανικής έφθασαν τα 3,7 δισεκατομμύρια δολάρια.

Η Herbalife δραστηριοποιείται επίσημα στην Ελλάδα από το 2004. Κατά την διάρκεια της δραστηριοποίησης της στην Ελληνική αγορά, η Herbalife έχει εξασφαλίσει ισχυρή παρουσία και έχει θέσει τις βάσεις για δυναμική μελλοντική ανάπτυξη.
Τον Μάρτιο του 2007, η εταιρεία ανακοίνωσε την πολλών εκατομμυρίων δολαρίων, πενταετή ανανέωση της συμφωνίας της με την AEG παίρνοντας έτσι η Herbalife την θέση του χορηγού παρουσίασης της Ποδοσφαιρική Ομάδας του Λος Άντζελες, Los Angeles Galaxy. Η συμφωνία αυτή εξασφαλίζει στην Herbalife μεγάλη αναγνώριση μέσω της εμφάνισηw της επωνυμίας της στα μπλουζάκια των παικτών από την έναρξη της περιόδου του 2007. Επιπλέον, η εταιρία πρόσφατα έγινε ο επίσημος προμηθευτής διατροφής της Ιταλικής Ομάδας Ποδοσφαίρου Internazionale FC (“Inter”) για την σεζόν 2008/9. Ως μέρος της συμφωνίας, το Ισοτονικό ποτό της Herbalife το H3OPro, το οποίο είναι διαθέσιμο σε όλη την Ευρώπη, έγινε το ισοτονικό ποτό της ομάδας. Από τον Σεπτέμβριο του 2009, η εταιρία είναι επίσημος χορηγός και Επίσημος Προμηθευτής Διατροφικών Προϊόντων σε μια από τις ηγετικές ποδοσφαιρικές ομάδες της Ισπανίας, την Valencia CF.

Η εταιρεία ανακοίνωσε την σύναψη τετραετούς συνεργασίας με την Αμερικάνικο Οργανισμό Ποδοσφαίρου Νέων (AYSO) κάνοντας έτσι αυτόματα την Herbalife τον Επίσημο Σύμβουλο Διατροφής και Ευεξίας του ηγετικού Οργανισμού Ποδοσφαίρου της Χώρας.  Παρόμοια με την συμφωνία της Herbalife με την Ομάδα Ποδοσφαίρου του Λος Άντζελες Galaxy, έτσι και η χορηγία της AYSO δίνει στην Herbalife τα δικαιώματα να εμφανιστεί η επωνυμία της στο μπροστινό μέρος της μπλούζας των παικτών της AYSO .

Η εταιρεία χορηγεί πάνω από 50 αθλητικά και παρόμοιας φύσεως γεγονότα, δραστηριότητες και αθλητές σε όλο τον κόσμο οι οποίες καθορίζουν την δέσμευση της εταιρίας σε έναν υγιεινό και δραστήριο τρόπο ζωής μέσω της σωστής διατροφής.  Ανάμεσα σε αυτές τις χορηγίες περιλαμβάνεται και ο οδηγός των Αγώνων IndyCar, o Townsend Bell, η Ομάδα Ποδηλασίας της Κίνας, το  East West Bank Classic και το Amgen Tour της Καλιφόρνια των Η.Π.Α. Η Herbalife ήταν χορηγός του Επαγγελματικού Πρωταθλήματος AVP Beach Volleyball κατά την περίοδο 2004 – 2007.

Το τρίαθλο είναι μια από τις κατηγορίες αθλημάτων που η εταιρία αποτελεί χορηγό, η εταιρία είναι χορηγός παρουσίασης στο Τριάθλο του Λονδίνου. Άλλες αθλητικές εκδηλώσεις που η εταιρία αποτελεί χορηγός εκτείνονται από το Τένις στην Ιαπωνία ως αγώνες κωπηλασίας στο Χονγκ Κονγκ και  πρωταθλήματα μπάντμιντον στις Φιλιππίνες.  Πολλοί από τους αθλητές που χορηγεί η Herbalife συμμετείχαν στους Ολυμπιακούς του 2008 στην Κίνα. Ανάμεσα σε αυτούς τους αθλητές ήταν και η τριαθλήτρια Ντενίς Δημάκη από την Ελλάδα, της οποίας η εταιρία ήταν χορηγός για τις σεζόν από το 2006 ως το Μάρτιο του 2010.
Η Herbalife συνεργάζεται και έχει πρωταγωνιστικό ρόλο σε ένα μεγάλο αριθμό Οργανισμών και Συνδέσμων στον τομέα της Διατροφής και του Κλάδου Απευθείας Πωλήσεων συμπεριλαμβάνοντας την Παγκόσμια Ομοσπονδία Οργανισμών Απευθείας Πώλησης (WFDSA), την Ομοσπονδία Οργανισμών Απευθείας Πώλησης Ευρώπης (FEDSA) και περισσότερους από 40 Εθνικούς Οργανισμούς Απευθείας Πώλησης.   Είναι ιδρυτικό μέλος του Διεθνούς Συνδέσμου Συμπληρωμάτων Διατροφής (IADSA) και αποτελεί ιδρυτικό μέλος και μέλος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Υπεύθυνης Διατροφής (ERNA) και  του Συνεταιρισμού Εξασφάλισης Υγιεινών Διατροφικών Συμπληρωμάτων & Εκπαιδευτικών Νόμων (DSHEA). H Herbalife συμμετέχει επίσης στο Συμβούλιο Υπεύθυνης Διατροφής (CRN) των ΗΠΑ και του Ηνωμένου Βασιλείου καθώς και στο Σύνδεσμο Φυσικών Προϊόντων. Είναι επίσης μέλος του Συμβουλίου Προϊόντων Προσωπικής Περιποίησης, του Αμερικανικού Οργανισμού Φυσικών Προϊόντων και του Αμερικανικού Συμβουλίου Βοτάνων στις ΗΠΑ.
Τα κεντρικά γραφεία βρίσκονται στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια, Η.Π.Α. Περισσότερες λεπτομέρειες για την εταιρία στο σάιτ www.herbalife.com


Αναδημοσίευση από: arisfc.gr/index.cfm?pid=2&view=detail&id=1841

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου