Τετάρτη, 12 Ιανουαρίου 2011

Το ζάπινγκ μου βγήκε σε καλό.

Κάνοντας ζάπινγκ πέρα από παρακμιακά παιχνίδια και Τουρκικά σήριαλ είδα στην ΕΡΤ 3 και σε Prime Time παρακαλώ μια αξιόλογη σειρά-ντοκιμαντέρ το "εξερευνητές των τροφών".
Με απίστευτη θεματολογία και άκρως επαγγελματική δουλεία(χωρίς να είμαι ειδικός που θα κρίνω).
-Τρώμε περισσότερο ή λιγότερο με μικρο πιάτο?
-Τα σπαράγγια γιατί μας κάνουν να έχουμε άσχημη οσμή στις εκκρίσεις μας?
-μπορεί και να πεθάνουμε από το πολύ νερό?

Θα το χαρακτήριζα κάτι σαν το Mythbasters αλλά με τρόφιμα.....



Μπράβο.
Πραγματικά εναλλακτική η ΕΡΤ3
(και ούτε δουλεύω ούτε τα "περνώ"......δυστυχώς)