Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Ο τριαθλητής Oily Freeman από την Αγγλία, με χορηγό την Herbalife

Ο τριαθλητής Oily Freeman από την Αγγλία, με χορηγό την Herbalife, έχει πιθανότητες μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το 2012
Η διατροφή παίζει σημαντικό ρόλο στην απόδοση του Oily. Αυτές είναι οι συμβουλές του για την τροφοδοσία ενός δραστήριου σώματος:

Μία υγιεινή διατροφή έχει ποικιλία.
Στοχεύατε σε μία πολύχρωμη διατροφή: κάποιες τροφές είναι πραγματικά γεμάτες με θρεπτικά συστατικά, για παράδειγμα τα πορτοκάλια και τα πράσινα λαχανικά, τα μούρα, τα καρύδια, οι σπόροι, τα όσπρια, τα προϊόντα ολικής άλεσης, η σόγια και τα γαλακτοκομικά προϊόντα με χαμηλά λιπαρά.


Τα υγιεινά σνακ μεταξύ των γευμάτων είναι σημαντικά.
Ένα πρόγραμμα με εντατική άσκηση σημαίνει πως το σνακ είναι σημαντικό για τη διατήρηση της καθημερινής ενέργειας και της λήψης θρεπτικών συστατικών. Μεταξύ των υγιεινών σνακ είναι οι Καβουρδισμένοι Καρποί Σόγιας της Herbalife® ή οι Σοκολάτες Πρωτεΐνης, τα φρούτα, οι σπόροι, τα καρύδια και τα μπαστουνάκια λαχανικών.

Ξυπνήστε και νιώστε γεμάτοι ενέργεια.
Όταν αρχίσετε να ασκείστε θα νιώσετε τα επίπεδα ενέργειας σας να αυξάνονται με φυσικό τρόπο. Δοκιμάστε να συμπληρώσετε τη συνηθισμένη διατροφή σας με την Εξατομικευμένη Πρωτείνη σε Σκόνη Formula 3 σε συνδυασμό με βρώμη το πρωί, για να δώσετε στο σώμα σας τα επιπλέον βασικά αμινοξέα που χρειάζεται.

Καταγράψτε το βάρος πριν και μετά από την άσκηση
Αυτό θα σας δώσει μία ένδειξη για το επίπεδο εφίδρωσης σας σε διάφορες περιπτώσεις άσκησης και θα σας επιτρέψει έναν πιο ακριβή έλεγχο των απαιτήσεων του σώματος σας σε υγρά. Τα αθλητικά ροφήματα και το νερό πρέπει να είναι μέρος της καθημερινής σας ρουτίνας. Το αναβράζον ρόφημα ενέργειας Liftoff™ προσφέρει τις αναζωογονητικές ιδιότητες της γκουαράνα, της καφείνης και της ταυρίνης για να προσφέρει μία ώθηση ενέργειας, κάθε στιγμή, οπουδήποτε.
Σιγουρευτείτε ότι επανακτάτε την χαμένη ενέργεια μετά την άσκηση
Είναι σημαντικό να αντικατασταθεί η ενέργεια που έχει χαθεί μέσα από την άσκηση για να σιγουρευτείτε ότι το σώμα σας διατηρεί την τόνωση του. Ποιοτικές τροφές γεμάτες με υδατάνθρακες περιλαμβάνουν λαχανικά, φρούτα (και τους χυμούς τους), δημητριακά, γάλα και γιαούρτι. Επιπλέον, η πρωτεΐνη μπορεί να βοηθήσει τους μύες να επανέλθουν πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά, και μία γευστική Σοκολάτα Πρωτεΐνης της Herbalife παρέχει 10 γρ. πρωτεΐνης.

Ως μέρος μίας δομημένης, επαγγελματικής και ελεγχόμενης διατροφικής στρατηγικής, ο Oily συμπεριλαμβάνει επιλεγμένα προϊόντα Herbalife* στη διατροφή του για να μεγιστοποιήσει την απόδοση του.

Πάμε παρακάτω...
Με τα θετικά οφέλη που προσφέρει η τακτική άσκηση σύντομα θα νιώθετε τόσο δραστήριοι που θα θελήσετε να θέσετε μία πρόκληση στο πνεύμα και στο σώμα σας. Σας φαίνεται δελεαστική η πρόκληση ενός συνδυασμού τρεξίματος, κολύμβησης και ποδηλασίας; Σκεφτείτε λοιπόν την πιθανότητα να προπο¬νηθείτε για το τρίαθλο!

Όταν νιώσετε έτοιμοι να ανεβάσετε το πρόγραμμα άσκησης σας στο επόμενο επίπεδο, ο Προσωπικός σας Σύμβουλος Ευεξίας της Herbalife θα σας βοηθήσει να φτιάξετε ένα κατάλληλο πρόγραμμα διατροφής, με την κατάλληλη ενυδάτωση και τα αθλητικά συμπληρώματα διατροφής που θα σας βοηθήσουν να αποδίδετε τα μέγιστα.


Παρακαλώ συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν αρχίσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα άσκησης.






Αντιγήρανση- Αθλητισμός-Διατροφή
www.fit-4-all.gr
-->

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου