Σάββατο 12 Ιουνίου 2010

ΚΑΘΑΡΗ ΠΡΩΤΕΙΝΗ HERBALIFE FORMULA 3

Ανά τον κόσμο, χιλιάδες άνθρωποι επιλέγουν τα Σέικ της Formula 1 για τον έλεγχο και τη ρύθμιση του βάρους τους καθώς και για την εξασφάλιση μίας υγιεινής διατροφής. Αυτό το διατροφικά ισορροπημένο και νόστιμο γεύμα μέσα σε ένα ποτήρι είναι ο ιδανικός τρόπος να ξεκινήσετε την ημέρα σας και έχει αποδειχτεί ότι αποτελεί ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό μέσο για τον έλεγχο του βάρους σας, σαν μέρος ενός υγιεινού και δραστήριου τρόπου ζωής.
Ισορροπημένος συνδυασμός πρωτεΐνης σόγιας και υδατανθράκων που σας βοηθούν να αισθάνεστε πιο πλήρης για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και να διατηρείτε σε υψηλά επίπεδα την ενέργεια σας.

  • Υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη σόγιας η οποία βοηθά στο σχηματισμό ενός καλλίγραμμου σώματος καθώς και στην ανάρρωση των μυών σαν μέρος ενός προγράμματος γυμναστικής.
  • Υψηλή περιεκτικότητα σε σημαντικές βιταμίνες-κλειδιά και μέταλλα που σας βοηθούν να φτάσετε το RDA σας.
Προσθέστε ποικιλία με τις 6 διαφορετικές γεύσεις. Επιλέξτε ανάμεσα σε βανίλια, φράουλα, τροπικά φρούτα, σοκολάτα, Cookies & Cream ή καπουτσίνο.

Δημιουργήστε το προσωπικό σας σέικ προσθέτοντας παραπάνω πρωτεΐνη με τη Formula 3.

Formula 1 Express Meal Bar

To Formula 1 Express Meal Bar αποτελεί ένα νόστιμο, χορταστικό και υγιεινό γεύμα με όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά, βιταμίνες και μέταλλα και λειτουργεί άψογα σαν υποκατάστατο γεύματος.
.    Μόνο 207 θερμίδες ανά Bar
.    Υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες και πρωτεΐνες που σας βοηθούν να αισθάνεστε πλήρης για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και να διατηρείτε σε υψηλά επίπεδα την ενέργεια σας.




Ακολουθήστε μας στο Twitter , Facebook.
Protected by Copyscape Web Plagiarism Detection

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου